Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης αλλά και πολύ προσγειωμένος. Ξέρει ότι η νύχτα δεν θα διαρκέσει για πάντα γιατί, όπως όλα, έτσι και εκείνη έχει ημερομηνία λήξης.

Βέβαια ο αγαπητός καλλιτέχνης είναι ακόμα νεότατος και έχει όλο το χρόνο να το σκεφτεί και να αποφασίσει ο ίδιος πότε θα βάλει μία τελεία στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει τόσο τα πάνω όσο και τα κάτω του.

Έτσι, και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, το ίδιο σκέφτηκε να κάνει και ο τραγουδιστής.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Οικονομόπουλος, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ συχνά στο νησί της Μυκόνου και όχι για διακοπές ή συναυλίες. Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης αποφάσισε και έκανε πράξη την ιδέα του να επενδύσει στο νησί των Ανέμων. Με ποιο τρόπο; Μα κανείς δεν έχασε ποτέ αγοράζοντας γη, που έλεγε και το παλιό διαφημιστικό μήνυμα.

Ο τραγουδιστής αγόρασε πρόσφατα μέσω ενός πολύ καλού deal, μία μεγάλη έκταση στην οποία και έχει ήδη προχωρήσει στην οικοδόμηση πολυτελών κατοικιών η κάθε μία από τις οποίες διαθέτει προσωπική πισίνα!

Όπως καταλαβαίνετε το έργο είναι τεράστιο και ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την πορεία της κατασκευής.

Για την ιστορία, το τεράστιο έργο έχει αναλάβει ένας πασίγνωστος κατασκευαστής και φίλος του καλλιτέχνη και όπως μας είπαν πρόκειται για 20 καταπληκτικές σουίτες με φοβερή θέα και μοντέρνο design που δε θα ξεφεύγει όμως από το παραδοσιακό στυλ του νησιού!

Δείτε βίντεο από το Mykonoslive.tv

Καλορίζικα!