Η γνωστή καλλιτέχνιδα, Πέννυ Μπαλτατζή έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα αδερφάκι για τον 2χρονο γιο της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τα ευχάριστά γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το Instagram. Συγκεκριμένα, η Μπαλτατζή δημοσίευσε μερικά βίντεο και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η κόρη της ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα 20/6, στις 23:25. Το μωράκι, ο δεύτερος καρπός του έρωτά της από τον Χρήστο Τζούτη γεννήθηκε λίγο νωρίτερα, όπως είχε συμβεί και με τον γιο της.

Όσα είπε η Πέννυ Μπαλτατζή για τη γέννηση της κόρης της

«Θέλω να σα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι, βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Όλα καλά, νιώθω δυνατή, νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ αν και γέννησα πολύ εύκολα, σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.