Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Cosmoradio 95,1, Pame Paralia, και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για την  θρησκεία και την πίστη στον Θεό.

«Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους», συνέχεια ο τραγουδιστής.

 

Νίκος Οικονομόπουλος: Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του στον Νίκο Ριζόπουλο

 

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι σταθμοί της περιοδείας του τραγουδιστή.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, 21.30
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, 21.30
ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για την πίστη του. Δείτε τι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Από πολύ μικρή ηλικία είμαι συνδεδεμένος με την πίστη. Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου.

Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη κάπου να πιαστεί και δεν το βρίσκει στην οικογένειά του εγώ το βρήκα εκεί στον Χριστό. Είμαι ταγμένος εκεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Και το έχω πάρει πίσω, δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να κάνει κάτι».