Προβληματισμένοι και αναστατωμένοι φαίνεται να είναι οι θαυμαστές της Madonna αφού τον τελευταίο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει… λαλήσει!

Η δημοφιλέστατη ποπ σταρ ανεβάζει βίντεο στο tik tok που την εμφανίζουν με ένα μάλλον μεταλλαγμένο πρόσωπο που σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την τραγουδίστρια που όλοι ξέραμε και πολλοί αγάπησαν!

Πρόσφατα η 64χρονη σταρ, κοινοποίησε ένα βίντεο 21 δευτερολέπτων στο TikTok, με τους χρήστες της πλατφόρμας να ανησυχούν για την συμπεριφορά της.

Καθώς η μουσική έπαιζε στο παρασκήνιο, μια  Madonna που δεν υπάρχει περίπτωση να την αναγνωρίζαμε, με ένα βλέμμα άδειο στο πρόσωπό της έγειρε αργά προς την κάμερα κάνοντας μάλλον περίεργες γκριμάτσες, ενώ λίγο μετά έστρεψε την κάμερα προς τα οπίσθιά της.

Μάλιστα, πολλοί θαυμαστές της τραγουδίστριας αποκάλεσαν το βίντεο «τρομακτικό», σχολιάζοντας σοκαρισμένοι για το τι μπορεί να συμβαίνει στην τραγουδίστρια. «Αυτό το βίντεο με τρόμαξε», έγραψε ένας ακόλουθος. «Τι μπορεί να συμβαίνει στη Madonna;», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.

Κάποιοι, μάλιστα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την υγεία της κορυφαίας ποπ σταρ. «Πάρε την κάμερα από τα οπίσθιά σου, ανησυχώ πολύ για σένα…» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρέπει να βγάλεις επειγόντως νέα τραγούδια και να σταματήσεις αυτά τα βίντεο».

 

Madonna: Δείτε το επίμαχο βίντεο του tik tok