Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Masterchef του Star, θα δούμε την απόλυτη ανατροπή αφού οι ημιτελικοί συνεχίζονται και ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες υπάρχει ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής ο οποίος θα κερδίσει όχι μόνο τον τίτλο αλλά και 50.000 ευρώ!

Οι μάγειρες είναι πλέον τέσσερις και είναι οι: Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Ελπίδα Μορφούλη, Νικήτας Μπατσικούρας και Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Κάποιοι μάλλον θα πανικοβληθούν κατά τη διάρκεια της νέας απαιτητικής δοκιμασίας, έχοντας ως αντίπαλο όχι μόνο τον χρόνο, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή” δρόμο για τη νίκη, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Στο τέλος της ημέρας, θα γνωρίζουμε την τελική τριάδα του φετινού MasterChef.

Η βαθμολογία μετά το πιάτο αντιγραφής του επεισοδίου της Τετάρτης (25/5) έχει ως εξής:

Καλλιόπη: 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 7/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 6/10 από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και 6/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Σύνολο: 25 βαθμοί
Ελπίδα: 7/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 7/10 από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και 8/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Σύνολο: 30 βαθμοί
Νικήτας: 5/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 6/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 5/10 από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και 5/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Σύνολο: 21 βαθμοί
Παναγιώτης: 7/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 7/10 από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και 8/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Σύνολο: 30 βαθμοί

Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και φτάνουν στα όριά τους, με στόχο τα δύο πολυπόθητα «εισιτήρια» του μεγάλου τελικού.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία αναμένεται να είναι μεγάλη.

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Ο λόγος για την Καλλιόπη και τον Πάνο, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες και να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef.