Ο Γιώργος Νταλάρας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έχει κάνει περήφανο τον ελληνικό λαό με όσα με νόημα έχει τραγουδήσει, δεν είναι απαραίτητο να είναι και κάτι άλλο! Δε χρειάζεται δηλαδή να είναι… κοινωνικός!

Πώς αλλιώς μπορούμε να εξηγήσουμε την επανάληψη της ατάκας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από μεγάλο βιβλιοπωλείο για να τον ρωτήσουν γιατί συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα που έχει κάνει διαφημίσεις;

Ο μεγάλος ερμηνευτής δεν σταμάτησε το ταχύτατο περπάτημά του αλλά όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς και συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα που έχει κάνει διαφημίσεις ακούστηκε να λέει με χαμόγελο:

«Τρέχω σαν τρελός! Μου αρέσει αυτό που κάνετε… Είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο σας! Συνεχίστε, μπράβο σας! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!» ακούστηκε να λέει.

Δε φάνηκε εκνευρισμένος, δε φάνηκε θυμωμένος απλά αρκέστηκε στο να… επαναληφθεί και να αναφέρει τις οικογένειες των δημοσιογράφων και στο πώς θα χαίρονται οι δικοί τους για τα όσα κάνουν.

Ωστόσο, το κοινό δεν εκτιμά τον τραγουδιστή για τη συμπεριφορά του ούτε καν για τις απόψεις του αλλά για τα όσα τραγούδησε, για τα όσα στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει.

Άλλωστε, από μία ηλικία και έπειτα, υπάρχει μόνο σεβασμός…

 

Γιώργος Νταλάρας: Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN