Το Fame Story έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο (30/9) στο Star με σχετικά ικανοποιητικές επιδόσεις απέναντι σε έναν ανύπαρκτο ανταγωνισμό αλλά προφανώς αυτό δε σήμαινε ότι κάθε μέρα είναι του… Α-Γιαννιού!

Το μουσικό ριάλιτι δε φαίνεται πια να ενθουσιάζει κανέναν τηλεθεατή όσο και αν τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος δεν είναι ιδιαίτερα κακά.

Επιπλέον οι υπέρλαμπροι παρουσιαστές επίσης δεν είναι αρκετοί για να μας «πείσουν» για το προϊόν που πλαισιώνουν μιας και μόνο το Σάββατο δε φέρνει την… άνοιξη!

Η Ακαδημία θέλει αλλά δεν μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε έναν ανταγωνισμό που ειδικά φέτος «σκίζει» με σειρές καλύτερες τη μία από την άλλη και με παραγωγές ιδιαίτερες μιας και ως είθισται, τα κανάλια ρίχνουν το «βαρύ πυροβολικό» τους στην prime time.

Η μυθοπλασία είναι σε εποχή άνθησης και τα ριάλιτι όχι μόνο το μουσικό αλλά και η Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δύσκολα θα μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι αφού Σασμός, Γη της Ελιάς και βέβαια η Μάγισσα του ΑΝΤ1, δε φαίνεται να εγκαταλείπουν τις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Είναι ακόμα βέβαια πολύ νωρίς, αλλά όπως φαίνεται οι τηλεθεατές δεν θα «τσιμπήσουν» εύκολα από τις παρεξηγήσεις μεταξύ των επίδοξων καλλιτεχνών…

Το Star  μοιάζει να κρατά αντιστάσεις ακόμα μιας και είναι πολύ νωρίς αλλά όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά από το κανάλι.

Fame Story: Έρχεται το τέλος;

 

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!