Η Ελένη Φουρέιρα έζησε στιγμές τρόμου και αγωνίας όταν έπεσε την πήραν άρον άρον μέσα από στούντιο ειδήσεων! Η πανέμορφη τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν είπε αυτά που έπρεπε και οι καναλάρχες έβαλαν λυτούς και δεμένους για να τη μαζέψουν!

Η ίδια φαίνεται πάντως να προκάλεσε τα… πλήθη αφού εμφανίστηκε σχεδόν ημίγυμνη, κρατώντας αρχικά μία κότα, έπειτα φτιάχνοντας burger ιδιαιτέρως… λιπαρά ενώ δε δίστασε να βγει ελαφριά ντυμένη ξημερώματα στην παραλιακή! Επιπλέον, στόλισε με ό,τι γαλλικά ήξερε αυτούς που θέλησαν να τη βγάλουν εκτός πλάνου!

Στο όλο… consept το παρόν έδωσε κατά κάποιο τρόπο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος προφανώς και θα κληθεί για εξηγήσεις!

Μιλάμε φυσικά για το νέο video clip της τραγουδίστριας, στο οποίο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, το “Poli_Ploki” που έδωσε τον τίτλο στο νέο album της Ελένης Φουρέιρα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από λίγες ημέρες.

Το album, που περιλαμβάνει 12 τραγούδια, έγινε αμέσως viral στα social media, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε το βίντεο κλιπ!

Όμως και το πρώτο single από το album, το χορευτικό “El Telephone”, συνεχίζει να “μαγεύει” το κοινό και να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.