Ελένη Φουρέιρα- Mad Clip: Ήμουν η πρώτη που έφτασα στο σημείο: Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πρώτη δημόσια εξομολόγηση για το θάνατο του Mad Clip στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster. Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα ενώ η περιγραφή πραγματικά σοκάρει: «Ήμουν η πρώτη που έφτασα στο σημείο. Για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό όταν έφυγε, να φύγω κι εγώ τρία λεπτά μετά με τον Αλμπέρτο. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με χαιρέτησε και δεν μου το σήκωσε»

«Κοίταξε εγώ αποφεύγω να μιλάω για αυτό γιατί δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που νιώθω. Στο κεφάλι μου το έχω αφήσει ότι είναι κάπου στο εξωτερικό γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν έχω μιλήσει για αυτό αλλά δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο με τον οποίο ήσουν πριν τρία λεπτά μαζί και να νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει και να τον παίρνεις τηλέφωνο και να μην το σηκώνει» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό όταν έφυγε, να φύγω κι εγώ τρία λεπτά μετά με τον Αλμπέρτο. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με χαιρέτησε και δεν μου το σήκωσε. Εκείνη την ώρα είπα αποκλείεται να μην μου το σήκωνε. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι έχει συμβεί. Πονάει τόσο πολύ η οικογένειά του και αγαπάω τόσο πολύ την μαμά του και την αδερφή του, που δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί θέλω σιγά σιγά να κλείσει αυτή η πληγή. Θα κάνω ότι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Ίσως το καλύτερο παιδί σε όλα του. Συγκινούμαι και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ γιατί ήμουν ίσως η πρώτη που έφτασα κι είναι πολύ δύσκολο. Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Έκανε όλους τους ανθρώπους γύρω του πολύ ευτυχισμένους» κατέληξε η Ελένη Φουρέιρα.