«Φτωχότερος» είναι πια ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος καθώς έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ερμηνευτής Δάκης. Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλλα Καρρέρ, η οποία γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός, μίλησε λίγη ώρα μετά στον Νίκο Μάνεση και την εκπομπή του «ΣΚ Μάνεσης» στον Alpha για τις τελευταίες ώρες του αγαπημένου καλλιτέχνη.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά» είπε χαρακτηριστικά η Λουκίλλα Καρρέρ.

«Μου ήρθε μία άσπρη πεταλούδα και κάθισε πάνω μου. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν ο Δάκης και του μιλούσα όπως τα άλλα πρωινά» πρόσθεσε συγκινημένη.

Στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα έκανε και μια από τις τελευταίες και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Ηρώδειο. Ο Δάκης είχε εμφανιστεί το 2018 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μαζί με άλλους καλλιτέχνες για να ενισχύσει το «Μαζί για το παιδί».