Η Ευγενία Παναγοπούλου,  μία εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Τρία Μίλια», μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» του Open για τη δύσκολη συνεργασία της με τον ηθοποιό και ανέφερε πως παρόλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται, έχει κι εκείνος μία καλή πλευρά
Η πασίγνωστη ηθοποιός, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η οποία όπως είπε, δεν ήταν και η πιο ευχάριστη.

Μιλώντας στην εκπομπή , η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τρία Μίλια», ανέφερε πως όσο δούλευε με τον ηθοποιό, είχε γνωρίσει δύο διαφορετικά πρόσωπά του.

«Βίωσα δύο ειδών συμπεριφορές από αυτόν τον άνθρωπο. Μια πολύ όμορφη, που με άνθισε και μία πολύ δυσάρεστη, δύο πρόσωπα. Το τι ήταν αυτό που τον άλλαξε, το ξέρει μόνο ο ίδιος. Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με πρόσβαλε κι είχα τρομερό άγχος για το αν θα τα καταφέρω. Ήξερα ότι είμαι δίπλα σε έναν πολύ σκληρό κι αυστηρό άνθρωπο. Είναι αδιανόητο ταλέντο, αυτό δεν μπορεί να του το πάρει κανείς. Από εκεί και πέρα όμως, το τι κρύβει η ψυχή του το ξέρει μόνο ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες εις βάρος του, η ίδια προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως δεν τα κατάφερε.

«Επικοινώνησα τηλεφωνικα΄και δεν πήρα καμία απάντηση. Του έστειλα ένα μήνυμα ευγενικό με όλα αυτά που με έπνιγαν κι απάντηση δεν πήρα. Ένιωθα να έρχεται το ένα χαστούκι, μετά το άλλο. Ένα κομμάτι μου τον αγαπάει τον Πέτρο Φιλιππίδη», δήλωσε.

«Τον θαύμαζα. Τον έχω δει σε τρυφερές του στιγμές και σαν πατέρα. Δεν είναι μόνο ο κακός, έχω δει και τον άνθρωπο σε ορισμένες στιγμές», συμπλήρωσε η Ευγενία Παναγοπούλου.