Ο τραγουδιστής του αγαπημένου συγκροτήματος Μέλισσες Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το «GNTM» του Star, είναι πολύ ερωτευμένοι και, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν, δεν είναι εφικτό. Η χημεία τους και οι όμορφες στιγμές που περνούν «χτίζουν» μια μοναδική σχέση, που την απολαμβάνουν καθημερινά. Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σχέση τους. Η Γαρυφαλλιά τον ακολουθεί σχεδόν σε όλα του τα live και έτσι δεν κάνει λεπτό ο ένας από τον άλλον. Πρόσφατα βρέθηκε στη Ζάκυνθο, σε μια ακόμη συναυλία του Χρ. Μάστορα. Είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τον αγαπημένο της αλλά και με δικούς της ανθρώπους. Αυτή τη μοναδική στιγμή της  ζωής της ήθελε να είναι κοντά οι αδελφές της και στενοί της φίλοι. Κανείς δεν της χάλασε χατίρι και όλοι μαζί ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο. 

Η βραδιά εξελίχθηκε μοναδικά με τον Χρ. Μάστορα να εύχεται διά μικροφώνου χρόνια πολλά στο εντυπωσιακό μοντέλο που έσβησε τα κεράκια της. Παρά τον λίγο χρόνο που είχαν σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, χαλάρωσαν και γύρισαν το νησί.  Το ζευγάρι λίγο καιρό πριν είχε βρεθεί μαζί στη Χαλκιδική όπου έκαναν διακοπές σε πολυτελέστατο κατάλυμα.

Ο Χρήστος ποτέ δε συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος αλλά όπως τουλάχιστον φαίνεται από τα… γεγονότα, η σχέση με την Γαρυφαλλιά καλά κρατεί!

Και εκείνη όμως διατηρεί την ίδια στάση αν και το βίντεο που είχε ανεβάσει πρόσφατα στο Tik Tok και τη δείχνει να τραγουδά δικό του κομμάτι, άλλα λέει! Η πανέμορφη κοπέλα που μένει στα νότια προάστια δε φαίνεται να σχεδιάζει να συγκατοικήσει με τον καλλιτέχνη.

Όλες οι ειδήσεις

Άγγελος Μπράτης: Σε αυτή την εκπομπή θα πάει ως διαγωνιζόμενος

Τέλη Κυκλοφορίας: Αυτοί θα πληρώσουν διπλά!

The Voice: Τέλος όπως το ξέραμε – Αυτό αποφάσισε ο ΣΚΑΙ