Ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA για τη μεγαλύτερή του ανασφάλεια, το λόγο που δε θέλει να γίνει παρουσιαστής, αλλά και το πώς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

«Έχουμε τόσα ταλέντα σε αυτό το X-Factor που αν σταθούμε σε ό,τι άλλο συμβαίνει εντός παιχνιδιού θα είναι προσβλητικό για τη μουσική. Ξεκινώντας το X-Factor και γνωρίζοντας και τα τρία υπόλοιπα παιδιά, αισθάνθηκα ότι υπάρχει ελπίδα και όντως το βίωσα και έτσι. Κάναμε πολύ παρέα και εκτός αέρα, πραγματική και ουσιαστική. Βρήκαμε τα πατήματά μας και το πράγμα άρχισε να ρέει, μέχρι που συνέβη ό,τι συνέβη μεταξύ των πρωταγωνιστών», είπε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ πρόσθεσε ότι «Για να επιβιώσω αν ναυαγούσα σε ένα νησί θα έπαιρνα το Ρόκκο, γιατί ψαρεύει και κόβει ξύλα».

«Δε θα ήθελα να παρουσιάσω ένα show γιατί θέλω να είμαι ακέραια ο εαυτός μου. Προτιμώ το ρόλο του κριτή», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

«Πριν πω κάτι δημόσια το περνώ από 100.000 φίλτρα. Αυτό πολλές φορές με πειράζει, γιατί νιώθω μη αυθεντικός. Προτιμώ να κατασταλάζω σε κάτι και να μην “ξερνάω” σκέψεις», ανέφερε ακόμα ο τραγουδιστής.

Χρήστος Μάστορας: Τι λέει για τις συνεργασίες του

«Έχω τεράστια ανασφάλεια μήπως χάσω την ταυτότητά μου με τις διαφορετικές συνεργασίες που έχω κάνει. Πολλές φορές νιώθω σαν ηθοποιός που μπαίνει σε ένα ρόλο. Μπαίνω στο ρόλο του πρωταγωνιστή μιας ιστορίας, που είναι ένα τραγούδι. Θέλω με την ίδια αγάπη που θα κάνω ένα ντουέτο με τον Νταλάρα, να κάνω και με τον Light. Δυσκολεύτηκα πολύ όταν μπήκα στο στούντιο να ηχογραφήσω το ντουέτο μας με τον Light. Βρήκα τη δυσκολία και αυτό με έκανε να εκτιμήσω την τραπ μουσική. Το τραγούδι δεν έχει στίχο που προσβάλει κοινωνικές ομάδες. Δεν μπορώ να τραγουδήσω ένα τραγούδι που ευτελίζει τις γυναίκες».

«Περιμένω με ανυπομονησία τη συναυλία στο Κατράκειο στις 29/06. Θα είναι η αρχή του καλοκαιριού για εμένα», ανέφερε κλείνοντας ο Χρήστος Μάστορας σχετικά με την καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι Melisses, με πρώτη στάση το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας.