Σε ρόλο έκπληξη επιστρέφει στον Alpha η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μετά από 4 χρόνια που πέρασαν από το τέλος του «Το σόι σου».

Η αγαπημένη ηθοποιός, σύμφωνα με όσα γράφει η RealNews που κυκλοφορεί, επιστρέφει στο κανάλι που πρωταγωνιστούσε για χρόνια σε μία άλλη εμβληματική σειρά των τελευταίων χρόνων.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου αποτελώντας μία από τις πιο μακροβιότερες σειρές στην Ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο από το νέο κύκλο θα αποχωρήσει η «Βούλα» Ελένη Κοκκίδου με την αντικαταστάτριά της να αναζητείται.

Έτσι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι για να βρεθεί στο πλευρό του Αντώνη Αντωνίου (Μηνά στη σειρά) σε έναν ανατρεπτικό ρόλο. Οι πληροφορίες μάλιστα δείχνουν πως ο συγκεκριμένος ρόλος θα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για την ηθοποιό καθώς είναι κόντρα σε ότι την έχουμε δει ως τώρα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Συζητήσεις έχουν γίνει και με άλλες ηθοποιούς για τον συγκεκριμένο ρόλο όμως ανάμεσα σε αυτές διαψεύδεται ότι είναι και η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όλες οι ειδήσεις

Βασιλιάς πλέον ο Κάρολος, αλλά το twitter «έστεψε» την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Φρέντι Μέρκιουρι!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Τέλος» από το MEGA – Εκεί θα πρωταγωνιστεί

Έρωτας Φυγάς: Ολική ανατροπή με το μέλλον της σειράς