Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε μπαμπάς αφού η σύντροφός του γέννησε τα ξημερώματα.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρωταθλητής και η σύντροφός του, Μαρία, που έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η σύντροφος του γνωστού πυγμάχου έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Το ζευγάρι μέχρι πρότινος είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει το γεγονός της εγκυμοσύνης, παρά μόνο όταν θα έφτανε η ώρα του τοκετού.

Το βράδυ της Κυριακής ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέβασε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το μαιευτήριο λέγοντας «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία» !

Δείτε το βίντεο από το Mega Καλημέρα

Ο πρωταθλητής kick boxing και η σύντροφός του είχαν επιλέξει να μην μάθουν για τα φύλα των παιδιών του, για αυτό η έκπληξή του θα είναι μεγαλύτερη, ενώ ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωράκι τους.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μιλώντας πρόσφατα στο Love it, είχε αναφέρει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”. Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως. Το δωμάτιο το βάψαμε ουδέτερα».