Η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του OPEN Beyond, Καλημέρα yes, απέφυγε να σχολιάσει το πρόωρο τέλος της από την εκπομπή του ΑΝΤ1, το Πρωινό όμως άφησε άγρια υπονοούμενα για συνεργάτες του Λιάγκα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, έμεινε για πολύ λίγο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξαιτίας μιας διαφοράς φιλοσοφίας που προέκυψε ανάμεσα στην ίδια και ορισμένων συνεργατών.

«Ξεκάθαρα και φυσικά έχουν υπάρξει καλύτερες στιγμές στην τηλεόραση.

Δεν έχω πάρει θέση για όλο αυτό και δεν θα πάρω, αν μη τι άλλο όχι ακόμα, δεν έχω όρεξη. Όπως όλοι είδατε, δημιουργήθηκαν κάποια θέματα, είπαμε “καλό καλοκαίρι”.

Όλοι ξέρετε και τι έχει γίνει και πώς και γιατί και από πού. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας σε κάποια θέματα να μην κουμπώνεις με 2-3 ανθρώπους και επίσης υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι κάνουν υπομονή, κάποιοι βάζουν τα όριά τους. Η υπομονή του καθενός είναι εντελώς υποκειμενική.

Ναι έχω καλές σχέσεις με το κανάλι.

Θα δούμε αν θα με δείτε τηλεοπτικά, όπου βρίσκομαι θέλω να με ευχαριστεί, να πιάνει ο ένας το χέρι του άλλου και να αγαπιόμαστε, είναι σπουδαίο πράγμα να υπάρχει αγάπη. Ακούγεται πάρα πολύ ρομαντικό αλλά αυτή είμαι και ούτε πρόκειται να αλλάξω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Τέλος εντύπωση αποτελεί η αποκάλυψη που έκανε ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος έκανε αναφορά για διαφωνίες που είχε η γνωστή ηθοποιός με την αρχισυνταξία της εκπομπής αναφορικά με την παρουσίαση εμπορικών θεμάτων, αλλά και για ένα περιστατικό με την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ τόνισε πως η Μαρία Κορινθίου έχει άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε τα όσα δήλωσε: