Η Μαρί Κωνσταντάτου, πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, αποκάλυψε χτες (10/4)  στους δημοσιογράφους πως παντρεύτηκε πριν ένα χρόνο με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά η ηθοποιός με τους δημοσιογράφους να ρωτούν αν θα σκεφτόταν το επόμενο βήμα, δηλαδή τον γάμο.

Ωστόσο αυτό που είπε τους άφησε όλους… παγωτό μιας και αποκάλυψε το απίστευτο:  «Έχω παντρευτεί! Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα! Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Έχει περάσει καιρός, σε λίγο θα έχουμε επέτειο! Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο».

Όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να ρωτούν την αγαπημένη ηθοποιό αλλά και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, απευθύνθηκε στον σύζυγό της που βρισκόταν παραπέρα: «Γιάννη, μιλάω για το γάμο μας. Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο».

Η ηθοποιός και ο Γιάννης Κεντ παντρεύτηκαν έναν χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Ιούνιο στο δημαρχείο της Γλυφάδας με 5 καλεσμένους και μοίρασαν μπομπονιέρες με ματάκι. Βασικοί καλεσμένοι ήταν τα ανίψια του παραγωγού.

Μαρί Κωνσταντάτου: Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Happy Day