Περιμέναμε ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, Γιώργος Λιάγκας, ήταν… μάγκας αλλά δεν περιμέναμε τόσο άμεση αντίδραση στα όσα κυκλοφόρησαν στα μεσημεριανά.

Χτες (4/6) υπήρξε μία έντονη… κινητικότητα γύρω από το όνομά του και αυτό της δημοσιογράφου, Μαρίας Αντωνά ότι δήθεν υπάρχει ανάμεσά τους, κάτι παραπάνω από φιλική… διάθεση.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής αποκάλυψε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί και δείχνει την Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα σε βραδινή έξοδό τους να κάθονται δίπλα δίπλα. Όπως είπε υπονοείται πως ο παρουσιαστής του Πρωινού φέρεται να είναι ο νέος σύντροφός της.

«Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Ο ίδιος ωστόσο σήμερα (5/6) χωρίς πολλά λόγια, και με τις ανάλογες… πάσες από τους υπόλοιπους στο πάνελ, περιέγραψε πως το απόγευμα της Τρίτης έκανε βόλτες με το τζετ σκι στη θάλασσα μόνος του και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

 

Τάσος Τεργιάκης: Δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου σε αυτό το ταξίδι;

Γιώργος Λιάγκας: Το ταξίδι της ζωής θέλω να ξέρετε ότι είναι μοναχικό. Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός. Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Φωτεινή Πετρογιάννη: Πολλά, αλλά δεν θα το κάνουμε.

Άρια Καλύβα: Ορθολογισμός λέγεται αυτό.

Γιώργος Λιάγκας: Μπράβο Άρια, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.

Γιώργος Λιάγκας… μάγκας: Δείτε το απόσπασμα