Ο Κώστας Φραγκολιάς είχε αποκαλυπτικές διαθέσεις σήμερα (17/5) στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day και με αφορμή τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, ο ίδιος μίλησε για τις δικές του σχέσεις του σήμερα με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

“Με τον Άρη έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει όμως με τον Άρη και τη Μαρία και τι έγινε μεταξύ τους. Πήρα τον Άρη τηλέφωνο 3-4 φορές το διάστημα που έλειπε η Μαρία. Δεν το σήκωσε ποτέ και δεν με πήρε ποτέ πίσω. Και μάλιστα μια φορά που χρειάστηκε κάτι, να κλείσω ένα τραπέζι για μια μεγάλη παρέα που είχε από την Κρήτη, με χαρά το έκανα” είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δεν πέρασε στα… ψηλά από τον Δημήτρη Παπανώτα που με το γνωστό ύφος σχολίασε λέγοντας: «Μάλλον θα ήταν πολύ απασχολημένος».

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης δεν είναι μαζί λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Ο παρουσιαστής και μέχρι πρότινος κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς είχε επιβεβαιώσει την είδηση στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA.

Τότε μάλιστα είχε πει: «Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας.

Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν».

Μάλλον δεν ήταν προσωρινός

Κώστας Φραγκολιάς: Δείτε όσα είπε