Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόκειται να γίνουν γονείς και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλεσμένων.

Οι δύο ερωτευμένοι, που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο, ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδιά τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν Θα γίνει αργότερα, πιθανότατα μαζί με τη βάφτιση. Στην παρούσα φάση, αυτό που Θέλουν είναι η επισημοποίηση να γίνει με απλό και λιτό τρόπο, χωρις άγχος προκειμένου νο αισθάνεται άνεση και ασφάλεια η μέλλουσα μητέρα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν Θα αναλάβει κάποια projects τον επόμενη σεζόν, κατι που είναι μάλλον λογικό, αφού Θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη. Ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να απέχει του χρόνου από την τηλεόραση, με σκοπό να αφιερωθεί στην οικογένειά της και στην αναδιαμόρφωση του
σπιτιού, όπου μένει με τον σύντροφό της προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί πλέον τρεις.

Πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε μία εμφάνιση στο θέατρο Άλσος. Εκεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο σατέν φόρεμα, ενώ φρόντισε να καλύψει επιμελώς την κοιλίτσα της με ένα σάλι και το τσαντάκι της. Σε κανένα από τα πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ δεν επέτρεψε να αποτυπωθεί το σημείο του σώματός της που θα μπορούσε να προδώσει την εγκυμοσύνη της.

Αυτές τις ημέρες χαλαρώνουν στα ελληνικά vnσιά. Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Μεσσηνία, ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Αστυπάλαια. Σε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκείνη επιλέγει να φορά ριχτά καφτάνια και φαίνεται πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε φώτο από το Instagram