Κωνσταντίνα: Τι συνέβη με την αφίσα στο νυχτερινό μαγαζί που θα βρισκόταν;

Λίγες μέρες αφού ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της Κωνσταντίνας σε νυχτερινό μαγαζί, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπήρξε θέμα με την αφίσα.

Τώρα η Κωνσταντίνα επέστρεψε, και έκανε δηλώσεις σχετικά με το τι συνέβη.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στυλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο. Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Παίζεται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα.

«Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά», ανέφερε από την πλευρά της η Σαμπρίνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε εκνευρισμένη από τη συνέντευξη Τύπου, που θα έδινε μαζί με τη συνάδελφό της. Όπως ανέφερε η εκπομπή Happy Day, ο λόγος ήταν η αφίσα του σχήματος, η οποία έδινε περισσότερο… χώρο στη Σαμπρίνα!

«Η αφίσα του σχήματος ήταν καθαρά θέμα αισθητικής και μόνο. Αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα, αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και εγώ την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα, τα οποία εγώ δεν ήθελα και προφανώς, υπήρχε αντίρρηση», δήλωσε η Κωνσταντίνα στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Το βίντεο από την εκπομπή του OPEN