Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες άνκοργουμαν της γενιάς της με την ίδια να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο δελτίο ειδήσεων του Mega την φετινή χρονιά.

Με το πρώτο της δελτίο μπροστά στο γυαλί να εξελίσσεται σε έκτακτη μετάδοση για τις πλημμύρες στη Μάνδρα η ίδια απέδειξε με το καλημέρα πως μπορεί να σταθεί δυναμικά σε ένα απαιτητικό δελτίο ειδήσεων. Από τότε η ίδια έχει εξελιχτεί φτάνοντας σε κεντρική παρουσιάστρια στο Mega όπου και παρουσιάζει το δελτίο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε για όλα με το επίκεντρο να είναι η επαγγελματική της πορεία. Δηλώντας ότι της αρέσει να ρισκάρει η ίδια αποκαλύπτει την φιλοσοφία τη αλλά και τις εμπειρίες της από τον χώρο.

Με το καυστικό της χιούμορ μάλιστα μιλάει για το πως οι φίλοι της και οι συνάδελφοι την πειράζουν καθώς τρώει πολύ Junk food χωρίς ωστόσο να παχαίνει. Όπως δηλώνει μάλιστα στη δουλειά της της κάνουν συνέχεια πλάκα για το αν ξεκίνησε διατροφή καθώς έχει πάντα γλυκά στο γραφείο της.

Στη συνέντευξη βέβαια η Κατερίνα Παναγοπούλου απάντησε και σε κάποιες πολύ πιο δύσκολες ερωτήσεις. Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της έγινε για το αν θα άλλαζε επαγγελματική κατεύθυνση για να γίνει πολιτικός η ίδια απάντησε απόλυτα και με περίσσεια ειλικρίνεια.

Ανέφερε ότι στην πολιτική υπάρχει πολύ τοξικότητα και προσπαθείς συνεχώς «να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας». Η ίδια ήταν κάθετη πως δε θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και ούτε έχει δεχτεί κάποια πρόταση. Επίσης τονίζει πως δεν έχει και κάποιο λόγο να το κάνει καθώς κάνει αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star trailer 15/1: Γκάφα ή τρικ; Ο Σπύρος Μαρτίκας «πρόδωσε» ποια ομάδα κερδίζει!

Μαύρο Ρόδο: Τέλος Όλγα – Πέτρος – Αυτό είναι το μέλλον τους

Ελληνική Showbiz – Gossip: Μήπως κουράστηκε η Καινούργιου; – Ο Βασάλος και τα «σενάρια» του Survivor