Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», καθώς η δημοσιογράφος του Alpha Έλενα Πολυκάρπου έχασε το δόντι της την ώρα που μιλούσε! Η Έλενα είχε σήμερα ένα μικρό ατύχημα. Ενώ ήταν στον αέρα και συνομιλούσε με την Κατερίνα Καινούργιου, της έσπασε και έφυγε ένα δόντι.

Και εκεί που μιλούσε από την αίθουσα σύνταξης και μετέδιδε το ρεπορτάζ, έκανε μια γκριμάτσα και είπε: «Ωχ παιδιά έσπασε το δόντι μου. Δεν υπάρχει λογική». Η Κατερίνα Καινούργιου ατάραχη της είπε να το… φτύσει!

«Πάει. Το κατάπια»
«Αλήθεια;» ρώτησε η Καινούργιου την Πολυκάρπου, «Φτύσε το λίγο να δούμε. Μήπως είναι κομμάτι ρητίνης. Το έχω πάθει και εγώ» συνέχισε. Η Πολυκάρπου εκνευρισμένη της απαντά: «Δεν έχω ρητίνη εγώ στα δόντια μου» απάντησε στην Καινούργιου, «Τα φυσικά μου είναι. Το κατάπια. Πάει» Ελένη δεν πειράζει. Άλλωστε μάλλον έχεις άλλα 31! Επιπλέον αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως εργατικό ατύχημα και δικαιούσαι αποζημίωσης…

Πάντως γενικά αυτή η εβδομάδα τους έχει πάει λίγο κάπως εκεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μόλις πριν δύο μέρες η παρουσιάστρια είχε βάλει τα κλάματα με αφορμή τα γεγονότα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δύσκολη εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή της στον Alpha για την αήθη επίθεση που δέχεται για τη στήριξη που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο λόγος, το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ιωάννα Τούνη.

«Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media»
«Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.