Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της και πασίγνωστος ηθοποιός. Οι κοινές εμφανίσεις της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του συντρόφου της Κρις Ραντάνοφ είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού. Η σχέση τους μετρά 16 χρόνια και ελάχιστα είναι τα κοινά ενσταντανέ που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός. Η σημαντική Ελληνίδα ηθοποιός πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ για την παρουσίαση του φετινού προγράμματος των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης. Το μεταξένιο μίνι φόρεμα της που κολάκευε τη σιλουέτα της, την έκανε ακόμα πιο λαμπερή σε αυτή τη φθινοπωρινή βραδιά που ήταν γιορτή για τον κόσμο που δουλεύει μπροστά και πίσω από τις κάμερες στις παραγωγές της ΕΡΤ.

Ο σύντροφός της την συνόδευε διακριτικά, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης την περίμενε κοντά στο πάρκινγκ από όπου και αποχώρησαν.

Τον φετινό χειμώνα η Κ. Καραμπέτη πρωταγωνιστεί σε μια υπέροχη σειρά εποχής της ΕΡΤ με τίτλο «Φλόγα και άνεμος», η οποία ζωντανεύει το ομότιτλο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου που περιγράφει τον θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης και, σύμφωνα με την προγραμματισμένη πρεμιέρα, ξεκίνησε να προβάλλεται χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Αθήνα, 1968. Δικτατορία. Η Κυβέλη (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) επισκέπτεται καθημερινά στο νοσοκομείο τον Γεώργιο Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος), ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο Μιχάλης (Δημήτρης Καταλειφός) και η Φωτεινή (Θέμις Μπαζάκα) έρχονται στην πόλη για να εκτελέσουν μια μυστική αποστολή της καρδιάς, που θα τους συνδέσει με τις μυστικές υπηρεσίες, τον Φώντα (Αργύρης Πανταζάρας) και τη γυναίκα του, Όλγα (Λένα Παπαληγούρα).
Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας. Πώς, όμως, γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου; Μέσα από το καλειδοσκόπιο σε παράλληλη δράση ακολουθούμε τους ήρωες, την Κυβέλη (Μαρία Παπαφωτίου) και τον Γεώργιο Παπανδρέου (Γιώργος Τριανταφυλλίδης) από τα πρώτα τους χρόνια ώς τη γνωριμία, τον έρωτα, τον γάμο και τον χωρισμό τους το 1951.

 

Όλες οι ειδήσεις

Αλεξανδράκη: Η επική απάντηση σε όσους υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει σύντροφος

Σασμός: Η υπόθεση από τα νέα επεισόδια των πρώτων 2 εβδομάδων της συγκλονιστικής σειράς

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Προσοχή! Μπορεί να βρεθούν χιλιάδες δικαιούχοι εκτός συστήματος!