Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Βλέπω τη φθορά στον καθρέφτη. Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ “Αγάπη παράνομη”, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4. Εκεί μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για το πώς βιώνει τη φθορά του χρόνου.

Η σειρά εποχής, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο (15/01) και μας μεταφέρει στην Κέρκυρα του 1906.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δήλωσε ενθουσιασμένη για τη νέα σειρά ενώ είπε πως είναι ένα έργο που έγινε  με μεράκι και επαγγελματισμό.

Όσον αφορά το πέρασμα του χρόνου, η ταλαντούχα ηθοποιός υποστήριξε πως “βλέπει τη φθορά στον καθρέφτη” και την ανθρώπινη φύση, όπως τόνισε.

Είμαι άνθρωπος που θέλω να τα έχω όλα κάτω από τον έλεγχό μου. Στο θέατρο κάνουμε πρόβες γύρω στους τρεις μήνες. Εδώ δεν έχω κάνει καμία πρόβα. Είμαι και πάρα πολύ τελειομανής και ξέρεις και στον προφορικό λόγο δεν σου έρχονται και όλα τα πράγματα εύκολα αμέσως. Oπότε θα κάνεις παύσεις, θα κάνεις σαρδάμ και όλα αυτά δεν μου αρέσουν».

«Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωποι της τέχνης να έχουν συμπεριφορές σαν αυτές του #metoo», ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε: «Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν. Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας (ή άντρα) να λέει και να διεκδικεί αυτά που θέλει», ανέφερε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η υπόθεση της σειράς «Αγάπη Παράνομη»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την Διαμάντω και συμπρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγάπη παράνομη» με τον Νίκο Ψαρά που υποδύεται τον σύζυγό της σε ένα χωριό της Κέρκυρας το 1906. Το ζευγάρι έχει έναν γιο σε ηλικία γάμου και δυο μικρότερα κορίτσια. Ο σύζυγος ποθεί ερωτικά ένα κορίτσι του χωριού, το οποίο παντρεύει με τον γιο της οικογένειας. Η Διαμάντω κατάλαβε από την αρχή τα αισθήματα του συζύγου της. Όμως η θέση της γυναίκας εκείνη την εποχή είναι τέτοια που ο λόγος της δεν μετράει. Έτσι όσο και αν προσπαθεί να εμποδίσει τον γάμο του γιου της, επικρατεί η βούληση του άντρα της. Ωστόσο τα δυο νέα παιδιά ερωτεύονται και πάνε να ζήσουν μαζί με την οικογένεια του αγοριού και τότε αρχίζει μια βασανιστική κατάσταση για το κορίτσι αλλά και τους υπόλοιπους εκτός από το νεαρό σύζυγό της που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει.