Ιωάννα Τούνη: Τι έπαθε η γνωστή influencer; Το αποκάλυψε μέσω Instagram. Ένα μικρό ατύχημα είχε η Ιωάννα Τούνη. Η νεαρή κοπέλα πήγε το βράδυ της Κυριακής (9/1) σε escape room. Μαζί της ήταν φίλοι αλλά και ο σύντροφός της,  Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ωστόσο, εκεί είχε ένα φοβερό… ατύχημα! Χτύπησε το νύχι της!

Όπως η ίδια είπε σε story της, πόνεσε πολύ ενώ είχε και αιμορραγία. Έτσι προέβη σε μία δύσκολη όπως φάνηκε κίνηση. Έδεσε το δάχτυλό της με… επίδεσμο! Το χειρότερο όλων είναι ότι θα αναγκαστεί να κόψει κοντά τα… νύχια της για να είναι περισσότερο δυνατά…

«Ελπίζω να έχει ανασηκωθεί μέχρι τη μέση και να μην ατροφήσει και πέσει από τη ρίζα. Όπως και να έχει θα τα κοντύνω όλα φουλ, γιατί από χθες που το χτύπησα, το χτυπάω παντού.» δήλωσε η influencer.

Εκτός όμως από τα υπέροχα νύχια η Ιωάννα έχει και ένα φοβερό σώμα που χτίζει με τη βοήθεια του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε την ονομαστική της εορτή. Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε για άλλη μία φορά στην συμπρωτεύουσα για να περάσει αυτή την ιδιαίτερη μέρα με την αγαπημένη του.

Στην ανάρτηση του έχει πάρει την καλή του στους ώμους του και περπατάει.

Όταν κάποιος τον ρωτά εάν μπορεί να προχωρήσει έτσι εκείνος απαντά: «Θα με πάει όλη μου την ζωή, τώρα για 200 βήματα;».

«Χρόνια πολλαααά στο πιο όμορφο, λαμπερό & δημιουργικό κοριτσάκι του κόσμου ΟΛΟΥ… το πιο ελαφρύ βάρος του κόσμου ΜΟΥ, την δύναμη μου την χαμογελαρα μου!!!!!!» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση για την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη.