Κάθε λόγο να είναι χαρούμενη έχει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού και η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκλεισε τρία χρόνια σχέσης και ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ο 33χρονος πορτιέρο έμενε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε δουλειές στην Αθήνα με αποτέλεσμα να μη μπορούν να μείνει μαζί.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν πήγε τελικά στη Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως είχε πρόταση ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν μια κοινή καθημερινότητα και κοίταζαν εδώ και καιρό σπίτι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Το σίγουρο ήταν πως πέτυχε αυτό ακριβώς που ήθελε, αφού τελικά βρήκε ομάδα στην Αθήνα και θα μείνει και στην Ελλάδα και στην πόλη.

Η εξέλιξη αυτή στην επαγγελματική του ζωή φαίνεται να είναι άκρως καθοριστική και για τα προσωπικά του, αφού όσοι γνωρίζουν το ερωτευμένο ζευγάρι μιλούν γιο έναν μεγάλο έρωτα που σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκαν σε εξωτικούς προορισμούς όπως το Μπαλί και την Ινδονησία ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και ελληνικούς προορισμούς όπως το Πόρτο Χέλι!

Mediaka νέα

Τι είπε ο Μίτσελ για την απόκτηση Πασχαλάκη

Έτσι αντέδρασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για Πασχαλάκη

Θα πάθετε πλάκα με τη σύντροφο παίκτη της Άσκολι!