Σε ένα freak show που δεν μοιάζει με τα άλλα και η κορύφωση τον οποίου δρομολογείται για τις 28/8 συμμετείχε η Σοφία Χατζηπαντελή. Το νέο μέλος του «GNTM», που, λόγω της διαφορετικότητάς του, από τη νέα σεζόν αναμένεται να μας απασχολήσει περισσότερο από τους άλλους κριτές του μοντελοριάλιτι, πήρε μέρος στη φετινή υπερπαραγωγή του «enfant terrible», του «κακού παιδιού» της μόδας, που τα διεθνή ΜΜΕ ήδη έχουν «απογειώσει».

Σοφία

Σοφία

Όπως ο σταρ της pop των ’80s Boy George και άλλοι celebrities-αγαπημένοι του Γκοτιέ, η θεά της μουσικής Γκρέις Τζόουνς (στη φωτό με τον Γάλλο σχεδιαστή, που λατρεύει την Ελλάδα] έδωσε ρεσιτάλ, ποζάροντας καμαρωτή-καμαρωτή.

 

GNTM: Έφυγε η Σοφία Χατζηπαντελή-Όλη η αλήθεια

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας, GNTM, που τόσο έχει συζητηθεί κυρίως για τα ενωμένα φρύδια της και όχι για την καταπληκτική καριέρα της, αποχωρεί από την εκπομπή του STAR. Τι ακριβώς συνέβη όμως;
Με νέο σχήμα συνεργατών θα συνεχίσει το «GΝΤΜ», καθώς, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του καναλιού της Κηφισιάς στην πoρεία το ριάλιτι μόδας θα έχει σημαντικές αλλαγές. Η Σοφία Χατζηπαντελή, που εντάχθηκε ως νέα κριτής για τη φάση των οντισιόν, ολοκλήρωσε την παρουσία της. Στη συνέχεια θα παραμείνουν η βασική τριάδα των κριτών με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, ενώ κατά περίπτωση θα υποδέχονται και άλλους κριτές ως καλεσμένους. Από τη θέση του κριτή θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα η Βίκυ Κουλιανού, το όνομα της οποίας «έπαιξε πολύ γιο μόνιμη Θέση». Την ίδια στιγμή, νέα δεδομένα προκύπτουν για τη θέση του coach. Το Star όχι μόνο δεν έχει καταργήσει τον coach στο GNTM , αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει να φέρει όχι εναν, αλλά δύο coaches, που θα ενταχθούν προσεχώς στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας.