Ο γνωστός pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό λίγο αφού είχε τελειώσει με την εμφάνισή του στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για τη διαμάχη της συντρόφου του Βάσως Μαζωνάκη και του αδελφού της, Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο πασίγνωστος σεφ, τον οποίο πολλές φορές έχει απαθανατίσει η κάμερα στο πλευρό του τραγουδιστή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι αν περιμένατε όλες αυτές τις ώρες για να σας πω κάτι, γιατί δεν είμαι ο αρμόδιος. Και δεν θα ήθελα. Μέσα από την εκπομπή έδωσα ένα μήνυμα στήριξης στη Βάσω αλλά και στον Γιώργο Μαζωνάκη. Καλύτερα να μη μιλάω για άλλους ανθρώπους. Πραγματικά. Τα αυτονόητα δε χρειάζεται να τα λέμε».

Λίγο αργότερα ο ίδιος σημείωσε: «Δεν έχω πρόθεση να λέω συν, πλην τίποτα. Είναι όλα καλά. Το καλό είναι ότι έχουν όλοι την υγεία τους. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης έχει δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες αν και στην αρχή δεν είχε γίνει γνωστό ποιο ήταν το άτομο που είχε αντιδικία.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Όλα όσα είπε