Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά, για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του!

Η συνέντευξη του τραγουδιστή πρόκειται να μεταδοθεί την Παρασκευή 28/6 στη Super Κατερίνα, ωστόσο όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια θέλησε να παρουσιάσει σήμερα (27/6) παρουσιάστηκε ένα μικρό απόσπασμα, με την παρουσιάστρια να μεταφέρει το κλίμα, αλλά και την εικόνα του τραγουδιστή.

«Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του και την εντύπωση που έχει κάνει σε όλους, καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει».

«Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε.

«Τα τελευταία τρίχα χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου, από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός», είπε σε άλλο σημείο και αποκάλυψε ότι στο σπίτι του ακούει κλασσική και ξένη μουσική, ενώ σπάνια ακούει ελληνικό ραδιόφωνο.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το απόσπασμα