Κοντά στην επιστροφή του στο… δεύτερό του σπίτι είναι ο Γιώργος Λιανός ο οποίος όμως αυτή τη φορά δε θα αναχωρήσει μόνος του για Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor έχει έρθει σε συμφωνία με το ΣΚΑΪ και την Acun Medya για να είναι στην παρουσίαση του νέου ριάλιτι «I’m a celebrity… Get me out of here».

Το φορμάτ του ξενόφερτου προγράμματος όμως θέλει ντουέτο παρουσιαστών και το κανάλι έχει αρχίσει την αναζήτηση του δεύτερου παρουσιαστή που θα σταθεί δίπλα στον Λιανό.

Σύμφωνα με τη RealNews, το θέμα για τον δεύτερο παρουσιαστή συζητήθηκε σε σε σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα με την απόφαση να εκπλήσσει.

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως το γυρνάει σε πιο ανάλαφρο κλίμα ποντάροντας στο χιούμορ καθώς το όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα τους είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Φάνης Λαμπρόπουλος.

Το όνομα του Λαμπρόπουλου έχει συγκεντρώσει πολλές θετικές απόψεις ενώ και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ρωτήθηκε για το πιθανό ταίρι του, είναι πολύ θετικός στη συνύπαρξή τους.

Η πρώτη κρούση στον δημοφιλή παραγωγό έχει γίνει και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πιο αναλυτικές συζητήσεις. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν πολύ σύντομα καθώς η παραγωγής του ριάλιτι αναχωρεί στις 20 Αυγούστου για Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα. Λίγες μέρες αργότερα θα ακολουθήσει το ντουέτο παρουσιαστών.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Τέλος από το OPEN; Η εμπλοκή με Κοκλώνη

Μαρία Σάκκαρη: «Κατάρα» ήταν και πάει – Πρώτος τελικός μετά από 1 χρόνο κόντρα στην Γκοφ

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;