Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έζησαν ένα μεγάλο έρωτα που όμως είχε άδοξο τέλος μιας και αποφάσισαν να χωρίσουν. Ωστόσο, τα δύο τους παιδιά είναι η αιτία που το πρώην ζευγάρι διατηρεί μία καλή και τυπική σχέση ενώ είδαμε και τον παρουσιαστή να βρίσκεται πριν μερικές μέρες στη Δράμα προκειμένου να συμπαρασταθεί για το χαμό του πρώην πεθερού του.

Το ζευγάρι που χώρισε πριν οκτώ χρόνια, δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις γκόσιπ στήλες μιας και οι δύο σέβονται αφενός ο ένας τον άλλο αλλά κυρίως τα παιδιά τους.

Λόγω λοιπόν της σχέσης που διατηρούν, θα ήταν πολύ πιθανό η Φαίη να μιλήσει για τον Γιώργο στην εκπομπή που έκανε χτες (29/2) βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου με τιμώμενο πρόσωπο τον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για το χωρισμό του με τη Φαίη και είπε τα εξής: «Ήταν κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από την Φαίη. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μια εύκολη περίοδος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

Και ενώ όλοι περίμεναν να μιλήσει και εκείνη για τον δημοσιογράφο λόγω και της κουμπαριάς που είχαν με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τελικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Ο λόγος είναι φυσικά το πένθος που διανύει η ίδια και δεν επιθυμεί να εμφανίζεται κάπου πέραν της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ.

 

Γιώργος Λιάγκας: Όσα είπε για το χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά