Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά φαίνεται να ζουν ένα μεγάλο έρωτα και η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε τη ραδιοφωνική παραγωγό και τη ρώτησε για τον έρωτά της αλλά και το διήμερό τους στον Πόρο και για τα όσα ακούγονται περί συγκατοίκησης.

Το… φερόμενο ως ζεύγος βρέθηκαν στον Πόρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας ηλιοθεραπεία πάνω σε σκάφος.

Ωστόσο, όταν η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για την απόδρασή της με τον παρουσιαστή εκείνη δεν θέλησε να πει τίποτα, το μόνο που ανέφερε ήταν: «Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα. Έχω να σας πω καλό καλοκαίρι»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το βίντεο λέγοντας: «Η κοπέλα μία χαρά. Και να σου πω και κάτι στην τελική ο Λιάγκας είναι απέναντί μας. Θα μπορούσε να της έχει πει -λέμε τώρα- ότι δεν θέλω να μιλάς πουθενά. Μία χαρά ευγενέστατη. Δεν θα το έλεγε καν ο Λιάγκας. Άλλο είναι η προσωπική ζωή κι άλλο το επαγγελματικό… Κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση δημόσια. Χθες βγήκε η κ. Παγώνη και του είπε ότι πέρασες ωραία το Σαβ/κο και της είπε ευχαριστώ. Κάνει μπαμ ότι ισχύει, αλλά να βγούνε να το πούνε ή να πούνε ότι δεν ισχύει; Καλά κάνουν γιατί να κρύβονται;»

Όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή οι φωτογραφίες που ανεβάζουν ο δημοσιογράφος και η Μαρία Αντωνά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε χιουμοριστικά: «Πιγκουίνοι!»

Γιώργος Λιάγκας-Μαρία Αντωνά: Δείτε το βίντεο