«Τέλος» για το «Πρωινό μας» για τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια να μεταφέρεται από τη νέα σεζόν σε άλλη ώρα προβολής και τον τίτλο να είναι πολύ πιθανό να αλλάζει.

Η συγκεκριμένη αλλαγή διαφαινόταν εδώ και πολύ καιρό. Οι συζητήσεις για πιθανή τράμπα της Σκορδά και των «Αταίριαστων» υπήρχαν ακόμη και πριν τα Χριστούγεννα καθώς η παρουσιάστρια δε κατάφερε να φέρει τα νούμερα που ήλπιζαν στο ΣΚΑΪ ενώ οι Αταίριαστοι δε κατάφεραν να κάνουν αίσθηση στη νέα ώρα προβολής τους.

Αυτό λοιπόν, όπως αποκάλυψε η RealNews που κυκλοφορεί, θα γίνει πράξη από την επόμενη σεζόν με τους Αταίριαστους να επανέρχονται στη ζώνη 10:00-12:00 και τον ΣΚΑΪ να επανέρχεται στο πλάνο που είχε πάντοτε με την ψυχαγωγία να μπαίνει στο πρόγραμμα μόνο από το μεσημέρι και μετά.

Αντίθετα η Φαίη Σκορδά θα βγαίνει στον αέρα από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 βρίσκοντας απέναντί της τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ήδη από το κανάλι βρίσκονται σε συζητήσεις με την παρουσιάστρια καθώς για την εν λόγω αλλαγή πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στο συμβόλαιο της Σκορδά.

Το συμβόλαιο μέχρι στιγμής έγραφε ότι η Σκορδά θα βγαίνει αποκλειστικά στην πρωινή ζώνη με ώρες προβολής 10:00-13:00. Η αλλαγή που θέλουν λοιπόν να γίνει είναι η αύξηση της ώρας μέχρι τις 14:00.

Με βάση αυτή την αλλαγή λοιπόν η αλλαγή και στον τίτλο της εκπομπής από «Πρωινό μας» σε κάτι άλλο είναι αναμενόμενη ενώ και το περιεχόμενο της εκπομπής βρίσκεται στο μικροσκόπιο.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Αυτή είναι η απόφαση για την επόμενη σεζόν

MEGA: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Αυτός είναι

Roland Garros: Κάνουν πρεμιέρα Τσιτσιπάς και Σάκκαρη!