Με άλλο τραγούδι παραλίγο να βρεθεί η Ελλάδα στη Eurovision 2024 όπως αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Παντελή Τσομπάνη και στο Κάππα της Καθημερινής.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε πάρα πολλές προτάσεις με τραγούδια τα οποία άκουσε. Στο τέλος όμως αυτή και οι υπόλοιποι συνεργάτες της είχαν καταλήξει ανάμεσα σε 10 ιδέες. Συγκεκριμένα όμως υπήρξε μία μπαλάντα στην οποία όλοι τους είχαν κλίνει πρωτού αποφασίσουν για το ζάρι.

«Κάποια ήταν χορευτικά σε στυλ Ζαριού. Υπήρχε μια απαλή μπαλάντα σαν το Pali ενώ είχαμε λάβει και πιο σκληρούς ήχους αλλά με παραδοσιακά και urban στοιχεία. Όσοι είχαν ακούσει τη μπαλάντα είπαν εδώ είμαστε.»

Η Μαρίνα ρωτήθηκε στη συνέχεια για το πως δεν κατέληξε στη Eurovision 2024 με μία μπαλάντα για να απαντήσει πως ήθελε κάτι ξεχωριστό στα 3 λεπτά που διαθέτει στη σκηνή.

«Προβληματιζόμουν και αναρωτιόμουν: Θα πάμε σε μια βραδιά που θα έχει τόσα ρυθμικά κομμάτια, θα έχει φασαρία. Μήπως τελικά να εμφανιστώ με κάτι πιο μαλακό; Μετά σκέφτηκα ότι θα έχεις μόνο τρία λεπτά. Τι αποτύπωμα θα αφήσεις; Δεν είναι όπως στη συναυλία που προλαβαίνεις να ξεδιπλώσεις την ιστορία σου.»

Όλες οι ειδήσεις

Τατιάνα Στεφανίδου: Τέλος από τον Alpha;

Στέφανος Κασσελάκης: Συνέντευξη σε παρουσιάστρια που «χάθηκε» 10 χρόνια

Survivor 28-4: Νέα αλλαγή από την παραγωγή – Την ανακοινώνει ο Λιανός στο trailer