Τις δύο πρώτες της σειρές για τη σεζόν 2024-2025 ενέκρινε και με τη βούλα η ΕΡΤ η οποία προχωράει γρήγορα στην ανάθεση εξωτερικών παραγωγών μυθοπλασίας για το νέο της πρόγραμμα.

Όπως αποκαλύπτει η RealNews που κυκλοφορεί, η σειρά εποχής «Ηλέκτρα» αλλά και η μίνι σειρά «Μαρία Κάλλας» πήραν το πράσινο φως με την πρώτη να συμφωνεί και για επεισόδια μέσα στο 2025. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΡΤ συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη και ενέκρινε τις δύο σειρές για να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της ΕΡΤ1 την ερχόμενη σεζόν.

Η σειρά για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας θα αποτελείται από 10 μόλις επεισόδια. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται η Κλεοπάτρα Ελευθεριάδη ενώ η Ελένη Ράντου θα υποδυθεί τη δασκάλα της.

Την ίδια ώρα η έκπληξη γίνεται και με τη σειρά «Η Παραλία». Παρότι αρχικά το επικρατέστερο σενάριο ήταν η σειρά να ολοκληρωθεί σε έναν κύκλο, η ανατροπή ήρθε. Η Παραλία βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επίσημη ανανέωσή της. Η δεύτερη σεζόν, μάλιστα, θα κάνει χρονικό άλμα για να μεταφερθεί μετά τη Χούντα και στο 1975. Η ιστορία θα συνεχίσει στα Μάταλα με τους περισσότερους πρωταγωνιστές να παραμένουν αλλά και τους περισσότερους χίπηδες να αποχωρούν.

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Αυτές οι εκπομπές συνεχίζουν την επομενη σεζον

Σασμός: Απίστευτο, χώρισε κι άλλη πρωταγωνίστρια

Τέμπη: Το ΒΗΜΑ βγάζει την Κυβέρνηση στη σέντρα – Συγκάλυψη και αλλοιώσεις