Προς την αποχώρηση από το Mega οδεύει η Ελένη Μενεγάκη με το τέλος της φετινής σεζόν καθώς όπως όλα δείχνουν η εκπομπή «Ελένη» δε θα συνεχιστεί.

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand names της ελληνικής τηλεόρασης. Η εμβληματική παρουσιάστρια, όπως είναι γνωστό σε όσους την ξέρουν, φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να διευθετεί τα θέματα των συμβολαίων της περίπου ένα χρόνο πριν αυτά λήξουν.

Τη φετινή σεζόν η Μενεγάκη διανύει τον τελευταίο χρόνο από το τριετές της συμβόλαιο με το Mega και η ίδια είχε ζητήσει ήδη ραντεβού με τη διοίκηση με το πέρας της προηγούμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews το Μεγάλο κανάλι έχει αρχίσει να χαράσσει τη στρατηγική του για τη σεζόν 2024-25 και μέσα σε αυτή δε περιλαμβάνεται η εκπομπή «Ελένη» που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Βέβαια το Mega μπορεί να προτείνει στην παρουσιάστρια νέους οικονομικούς όρους και όχι καθημερινή εκπομπή προκειμένου να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου. Όμως με βάση αυτά τα δεδομένα το πιο πιθανό είναι να μην υπάρξει κάποια ανανέωση από την πλευρά της Μενεγάκη.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το κανάλι έχει ήδη μεταφέρει τις προθέσεις του στην παρουσιάστρια η οποία εξετάζει το μέλλον της. Οι μνηστήρες φυσικά είναι πολλοί για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης με τις αποφάσεις να μην έχουν ληφθεί ακόμη.

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το σκληρό μέλλον Υβόννης – Αλέκου

Άγρια επίθεση Καρατζαφέρη σε Κασσελάκη!

Black Friday 2023: Πότε πρέπει να κάνετε τις αγορές σας!