Εκλογές 2023: Σε γρίφο έχει μετατραπεί ο προγραμματισμός των καναλιών ενόψει των εκλογών που ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ήδη κάποια κανάλι έχουν αλλάξει… ξανά τον προγραμματισμό τους καθώς θεωρούταν δεδομένο ότι οι πρώτες εκλογές θα γίνουν στις 9 Απριλίου.

Τα νέα δεδομένα έχουν προκαλέσει λοιπόν σύγχυση και προβληματισμό όχι μόνο για την περίοδο των εκλογών αλλά και για τη νέα χρονιά. Αυτό διότι το τοπίο ξεκαθαρίζει συνήθως Μάιο με Ιούνιο και εκεί λαμβάνονται οι οριστικές αποφάσεις για τη σεζόν.

Εκλογές 2023: Πως επηρεάζεται κάθε κανάλι

Αρχικά στον Alpha είχε ξεκινήσει από τις 29 Ιανουαρίου η εμβόλιμη πολιτική εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία στην πολιτική» τα βράδια της Κυριακής. Μετά τα νέα δεδομένα η εκπομπή αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά μέχρι όποτε γίνουν οι εκλογές παρότι τα νούμερα μέχρι στιγμής δεν ήταν ικανοποιητικά.

Στον ΣΚΑΪ ξεκίνησαν ήδη οι μεταγραφές στην ψυχαγωγία και πλέον θα γίνουν και στον ενημερωτικό τομέα. Η παραμονή του Δημήτρη Οικονόμου στο κανάλι θα κρατήσει σταθερή την πρωινή ζώνη. Ωστόσο οι Αταίριαστοι αποτελούν ακόμη ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσουν και τι ώρα.

Στην ΕΡΤ έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για την ανανέωση σε κάποιες ενημερωτικές εκπομπές χωρίς να αποκλείονται οι αλλαγές σε πρόσωπα.

Την ίδια ώρα σε κάποια κανάλια όπως το Open που δεν διαθέτουν ακόμη πολιτική εκπομπή αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;

Παγιδευμένοι: Ανατροπή-Νεκρός ο Δημήτρης- Η Άννα κατηγορείται για τον φόνο!

Survivor All Star: MEGA POLL! Ψήφισε ποιος θέλεις να είναι ο νικητής του Survivor!