Είναι άραγε έγκυος η πασίγνωστη Influencer, Ιωάννα Τούνη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή πριν έρθει η αποκάλυψη!

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα αγαπημένα του πρόσωπα, αφού έχει γενέθλια!

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, γίνεται σήμερα 41 ετών και η παρουσιάστρια που είναι και καλή του φίλη, του ευχήθηκε στον «αέρα».

Εκείνο που μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως ήταν ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδωσε στον εαυτό του την πιο όμορφη ευχή.

«Για μένα είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τη μανούλα μου το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ θέλω υγεία ψυχική και σωματική γιατί είναι κάτι που μας λείπει…», είπε το μοντέλο με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει, λέγοντάς του: «Και με ένα καλό κορίτσι… τι λέω… έχεις καλό κορίτσι!».
«Ένα παιδί γρήγορα», είπε τότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι τρισευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη.
Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και αν και η σχέση τους δε μετρά πολύ καιρό, είναι πολύ δεμένοι γιατί έχουν περάσει πολλά μαζί, όπως τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της Ιωάννας.

 

Η Influencer και ο παρουσιαστής είναι full in love και πλέον συγκατοικούν σε ένα σπίτι στην Πεντέλη.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αυτό το διάστημα ειδικά στέκεται βράχος δίπλα στην Ιωάννα Τούνη μετά την απώλεια της μητέρας της από καρκίνο.

Σε ένα από τα τελευταία κοινά στιγμιότυπα που ανέβασε το ζευγάρι στα social media ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει στο χέρι του με το αρχικό της αγαπημένης του! Ένα «J».

τατου

 

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τις ευχές στον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου