Ευθαλία Παπακώστα – Μαύρο Ρόδο: Η Ευθαλία Παπακώστα έχει καταφέρει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, να κάνει τη διαφορά στο σήριαλ του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Η όμορφη ηθοποιός, έχει συναρπάσει με την ερμηνεία της κάτι που είχε καταφέρει να κάνει και με τη παρουσία της στον Σασμό, συγκεντρώνοντας πάνω της, όλα τα βλέμματα.

Η Ευθαλία Παπακώστα υποδύεται την Όλγα και έχει ένα σημαντικό background με σπουδές στη Νέα Υόρκη αλλά και μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της όταν έχασε τους γονείς της.

Μάλιστα, μέσω των social media της έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές καθώς ρίχνει το Instagram με την σπάνια ομορφιά της.

Ευθαλία Παπακώστα – Μαύρο Ρόδο: Γι’ αυτό χωρίζει με τις σχέσεις της

Μέσω συνέντευξης της στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο, Πάνο Ζόγκα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο χωρίζει με τις σχέσεις της.

Όπως η ίδια δήλωσε, ο βασικότερος λόγος για να χωρίσει, είναι όταν ο άλλος δεν τις βγάζεις τις καλές πλευρές του χαρακτήρα της, καθώς είναι άνθρωπος που όταν ξεκινάει μια σχέση, βγάζει όλα τα θετικά και δημιουργικά στοιχεία της.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Όταν όμως της βγάζει την ένταση και τον φόβο, τότε επιλέγει να φύγει.

Παράλληλα, η Ευθαλία Παπακώστα, δήλωσε πως είναι ελεύθερη αυτή την περίοδο στη ζωής της αλλά και ερωτευμένη καθώς νιώθει πως όλα της πηγαίνουν καλά και ζει υπέροχες στιγμές, φοβούμενη όμως μήπως όλο αυτό χαθεί. Ακόμη κι αυτό όμως, αντιλαμβάνεται πως είναι κομμάτι της όλης διαδικασίας.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Σκάει βόμβα – Οικειοθελής αποχώρηση παίκτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτό θα κάνει μετά το Maestro στο Netflix

Γαία Μερκούρη: Ξέρναγα σε όλη την παραλιακή – Η απίθανη ιστορία με το αλκοόλ που την στιγμάτισε