Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ερωτευμένοι και αν και η σχέση τους δε μετρά πολύ καιρό είναι πολύ δεμένοι γιατί έχουν περάσει πολλά μαζί, όπως τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της Ιωάννας.

Το ζευγάρι κάνει αργά και σταθερά βήματα και αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και δεν έκρυψε την επιθυμία του στο μέλλον να υιοθετήσει και ένα παιδάκι.

Μάλιστα είπε πως πιστεύει, ότι η Ιωάννα Τούνη θα είναι θετική.

Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι μία επιλογή την οποία βλέπει θετικά και η σύντροφός του. «Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης» δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media και μάλιστα σε ένα από τα πιο πρόσφατα φαίνονται οι δυο τους αγκαλιασμένοι και στο χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου υπάρχει ένα… νέο τατουάζ αφιερωμένο στην αγαπημένη του!

Το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, λοιπόν, κοσμεί ένα… ”J”. Δηλαδή, το αρχικό του ονόματός της Ιωάννας Τούνη, ακριβώς έτσι όπως το έχει η γνωστή influencer στο Instagram.

τουνη