Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark», στο OPEN σε ό,τι αφορά όχι μόνο την προσωπική της ζωή αλλά και το My Style Rocks.

Επιλέον η πανέμορφη Δήμητρα μίλησε τόσο για τις προετοιμασίες του γάμου της όσο και για τον άντρα που πρόκειται να παντρευτεί και που κανείς δεν ξέρει τίποτα γι αυτόν.

Αφού, λοιπόν, είπε πως δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του συντρόφου της και – σε λίγες μέρες- συζύγου της, είπε πως θεωρεί δεδομένο το σεξ κάθε μέρα, ενώ αποκάλυψε πως είναι δυο πόντους κοντύτερός της, αλλά- όπως είπε χαρακτηριστικά- «εκεί που τον έχω ανάγκη το ύψος δεν μετράει…».

 

Για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε πως «με τα κορίτσια ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποιό τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν!

Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε ‘’εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφεται το πρόγραμμα μας’’. Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερώ σε παραγωγούς».

«Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω», αποκάλυψε η ίδια.

«Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα», συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.