Η Δέσποινα Βανδή, μετά τις διακοπές της στην υπέροχη Κρήτη, επέστρεψε στο κλείνον άστυ παρέα πάντα με το ταίρι της, τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ζευγάρι πέρασε καταπληκτικά, όπως άλλωστε αποδεικνύουν περίτρανα οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο νησί, αλλά όπως φαίνεται οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τούς ανάγκασαν να επιστρέψουν καταμεσής του θέρους.

Το αχώριστο ζευγάρι των καλλιτεχνών είναι μαζί και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της τραγουδίστριας κάτι που έχουμε δει πολλές φορές μιας και η κάμερα είναι… αδιάψευστος μάρτυρας.

Η τραγουδίστρια έδωσε προγραμματισμένη συναυλία στα Χανιά μαζί με τους Kings το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου και στο πλευρό της ήταν ο σύντροφος της, που έδειχνε να απολαμβάνει την αγαπημένη του μαζί με το κοινό της.

Ωστόσο το ζευγάρι, που όπως είπαμε επέστρεψε στην Αθήνα, βγήκε το βράδυ της Τρίτης προκειμένου να διασκεδάσει και σε μία από τις φωτογραφίες, είδαμε την Δέσποινα να απαθανατίζει τον σύντροφο και ηθοποιό της μαζί με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρο, Μιχάλη Καλογήρου.

Ο κ. Καλογήρου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης (Αύγουστος –Σεπτέμβριος 2015) και στη συνέχεια Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2018.
Από τον Αύγουστο του 2018, ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα, είναι Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

 

Δέσποινα Βανδή: Δείτε τη φωτογραφία των δύο φίλων

Καλογήρου-Μπισμπίκης

Καλογήρου-Μπισμπίκης

Όλες οι ειδήσεις

Θλιβερά νέα για πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή: Πουλάει το σπίτι του λόγω χρεών!

Ο Lewis Hamilton δεν θα έκανε περίπατο ο Verstappen «αν ήμουν στο μονοθέσιο του Perez»

Γιώργος Πατούλης: Στο πλευρό του ο Χάρης Ρώμας-Δεν αλλάζω γνώμη για αυτόν τον πολιτικό άντρα