Βασιλική Ρούσσου Αντώνης Τσαπατάκης: Χωρισμός στη σόου μπιζ: Τίτλοι τέλους για Τσαπατάκη-Ρούσσου. Βασιλική Ρούσσου και Αντώνης Τσαπατάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν μαζί ενάμιση χρόνο.

Η Βασιλική Ρούσσου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και δήλωσε πως ισχύει ο χωρισμός της από τον Παραολυμπιονίκη.

Βασιλική Ρούσσου Αντώνης Τσαπατάκης: Τίτλοι τέλους

«Με τον Αντώνη δεν είμαστε πια μαζί. Δεν έχει σημασία όμως αυτό, γιατί ποτέ δε θα έβαζα έναν χωρισμό πάνω από τη περηφάνεια μου, την αγάπη μου και τον σεβασμό μου γι’ αυτό το άτομο. Ειδικά, όταν σε όλη αυτή την προετοιμασία κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ήμουν εκεί. Ειδικά μία τέτοια νίκη ζωής είναι πολύ παραπάνω από έναν χωρισμό και από μία σχέση.

Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν κερδίσει το παιχνίδι της ζωής προς το μέρος τους και να αλλάξουν τη ροή, ειδικά σε μία χώρα που είναι δύσκολο να ζήσει, ακόμα και να κινηθεί», είπε η Βασιλική Ρούσσου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η ιστορία ζωής του Αντώνη Τσαπατάκη

Η ιστορία ζωής του Αντώνη Τσαπατάκη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ταινία. Ταινία με ανατροπές, στιγμές χαράς αλλά και άλλες πολύ δύσκολες στιγμές.

Γεννημένος στα Χανιά, ο Αντώνης Τασαπατάκης μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ιδανικό. Λάτρευε πάντα την ταχύτητα αλλά και το νερό. Ανήσυχο πνεύμα από παιδί με πολλά όνειρα.

Έξω από το κολυμβητήριο που ο Αντώνης Τσαπατάκης έμαθε να κολυμπάει λίγα χρόνια μετά έμελλε να χάσει και την ικανότητά του να περπατάει. Ένα ατύχημα με τη μηχανή του το 2007 σε ηλικία μόλις 18 ετών, τον καθήλωσε για πάντα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν ήταν 18 ετών. Ο Αντώνης, δεν το έβαλε κάτω, ακριβώς έναν χρόνο μετά το ατύχημα ξαναμπήκε στο νερό. Είχε πάρει απόφαση να συνεχίσει να ζει. Ο αθλητισμός είναι ένα είδος  ψυχοθεραπείας αφού είναι ο τρόπος που έχει για να μπορεί να ξεπερνάει τα πάντα.