Η πασίγνωστη, όχι πάντα για καλό, και λαμπερή οικογένεια The Kardashians επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Και φυσικά επιστρέφει μέσα από αυτό που έγινε γνωστή και ξέρει πολύ καλά να κάνει! Με λίγα λόγια, γυρίζει μέσα από ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «The Kardashians».

Το σόου θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου και θα μεταδίδεται από το επίσημο κανάλι του Hulu.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, σύσσωμη η οικογένεια με ασορτί λευκά σύνολα υπόσχεται ότι «όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν».

Το νέο ριάλιτι με τίτλο «The Kardashians» θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».

Δείτε το τρέιλερ:

 

Τα επεισόδια του νέου ριάλιτι των Καρντάσιαν θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, θα μπορούν να το απολαύσουν και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η οικογένειά της πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν στο μακροχρόνιο ριάλιτι του E! «Keeping Up with the Kardashians». Το σόου είχε κάνει πρεμιέρα το 2007. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί η λήξη του ριάλιτι. Μάλιστα η οικογένεια είχε πει ότι η «δύσκολη απόφαση» πάρθηκε με «βαριά καρδιά» ενώ ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές για όλη την υποστήριξη.

Τρεις μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών της Disney, τον Δεκέμβριο του 2020, η Κιμ, η Κλοέ, η Κόρτνεϊ, η Κένταλ, η Κάιλι και η Κρις, ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία. Αυτή αφορούσε τη «δημιουργία περιεχομένου» που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.