Ο  τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τα δικαστήρια που έχει με την μητέρα του γιου του και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχα δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου. Πολλά δικαστήρια, λόγω διατροφών κτλ. Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές».

Ωστόσο μετά την προβολή του βίντεο η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Κι εμένα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά τι να σχολιάσεις… Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε γενικότερα ούτε ειδικότερα. Είναι όλο τόσο πολύ λάθος που κανονικά η συζήτηση ξεκινά από το ότι στον κόσμο έρχονται παιδιά από δύο ανθρώπους. Στον κόσμο φέρνει ένα ζευγάρι ένα παιδί που είναι ιερό. Βέβαια για το πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί συμβάλλουν δύο άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να μεγαλώσει σωστά το παιδί. Με αυτόν τον γνώμονα πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις. Ούτε τι κάνει η γυναίκα, ούτε τι κάνει ο άνδρας. Η διατροφή δίνεται για το παιδί, τώρα εάν εσύ δεν θες, δεν δίνεις».

«Προφανώς, ήταν λάθος η δήλωσή του. Συγγνώμη Στάθη μου αλλά εσύ γίνεσαι γραφικός. Όμως ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίωμα, η γενίκευση είναι λανθασμένη σε κάθε περίπτωση» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Επίσης μας είπε για τον άντρα της… ξαδερφούλας του έκανε το εμβόλιο και έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Και ότι αν και πέρασε μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό δεν πιστεύει στο εμβόλιο. Έλεος κάπου…

Και κάπου εδώ ξυπνάει μέσα μας η αδικία. Εμάς που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής λόγω αρκετών δηλώσεων που κάνει.  Είναι δυνατόν να λέει ότι η γυναίκα κάνει ΠΑΙΔΙΑ για να πάρει διατροφή; Ποιο κουτό μυαλό θα προχωρούσε σε τέτοιες και πράξεις αλλά και δηλώσεις. Μάλλον θα είσαι και της γνωστής άποψης «Τα ήθελε ο απ’ αυτός της».

Όχι θα κάθονται να ανέχονται όποιον τις χτυπάει ή τις κερατώνει Στάθη μάγκα!