Μαριάντα Πιερίδη: Γκρίζα σύννεφα στη στη σχέση της με τον γνωστό ΣΕΦ και σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το οποίο υπογράφει η Αλεξάνδρα Αντώνιου.

Αναλυτικότερα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η τραγουδίστρια και προσφάτως παρουσιάστρια της καλοκαιρινής εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και ο Δημήτρης Κατριβέσης, αντιμετωπίζουν μια σοβαρή κρίση στην σχέση τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την κρίση φέρεται να έχει παίξει ο αυξημένος φόρτος εργασίας και των δύο, που τους επιτρέπει να περνούν ελάχιστο χρόνο μαζί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ζεγάρι δεν πέρασε μαζί το φετινό καλοκαίρι, καθώς η μεν Μαριάντα βρισκόταν στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Open, ενώ ο γνωστός ΣΕΦ βρισκόταν στην Τήνο.

Αυτή η απόσταση φέρεται να έχει δημιουργήσει χάσμα σε ένα άλλοτε πολύ αγαπημένο, μεταξύ του ζευγάρι. Η Μαριάντα Πιερίδη έχει συνηθίσει τα τελευταίο χρόνια να περνά τα καλοκαίρια με τον γιο της στην Τήνο, όπου μαζί με τον σύζυγό της έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του νησιού και ένα μπαρ στην Χώρα.

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια γνωρίστηκε με τον σύζυγό της το καλοκαίρι του 2015, αμέσως έγινα αχώριστοι και λίγους μήνες αργότερα έμειναν στο ίδιο σπίτι. Εν συνεχεία το 2017 παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη στο Θησείο.

Πλέον ο χρόνος θα δείξει αν η ως τώρα ευτυχία του ζευγαριού, συνεχιστεί.

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πάνθεοι: Η Μάρμω ποζάρει για τον Κίτσο και γίνονται ζευγάρι

Πρώην τσιρλίντερ τα πέταξε όλα και προκάλεσε χαμό! (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: «Κάτι λείπει από τον Σκάρπα…»