Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξιτήριο για τον τραγουδιστή. Ο γνωστός καλλιτέχνης, Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η εισαγωγή είχε γίνει πριν μία εβδομάδα.

Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο στην κάμερα.

«Είμαι καλά. Θα κάνω κάποιες θεραπείες με οξυγόνο στο σπίτι μέχρι να ανέβει τελείως εκεί που πρέπει και θα είμαι εντάξει. Δέκα με δεκαπέντε μέρες μου είπαν. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και με το πρόβλημα υγείας που είχα τώρα, το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Ο κόσμος με αγαπάει αληθινά. Με πήραν από παντού. Και στην γιορτή μου έγινε χαμός», αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πριν μερικές μέρες μπήκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, καθώς είχε λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του ήταν αρκετά χαμηλό.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ανέφερε ότι η παράσταση «Νικοτιτανικός» θα πάει  κανονικά, όταν υποχωρήσουν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μόλις είχε γυρίσει στην Ελλάδα από την Κύπρο. Εκεί είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο παρουσίασε ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Πριν λίγες μέρες η σύζυγός του Μάχη είχε πει: «Ήταν από την Κύπρο χάλια ο Γιάννης, γιατί ήταν λάθος του να υπογράψει και να βγει από το νοσοκομείο. Επειδή αγαπάει πολύ τη δουλειά του και έχει το συναίσθημα της ευθύνης, υπέγραψε και βγήκε για να μην ακυρωθούν οι παραστάσεις. Αν ο Γιάννης είχε κολλήσει covid, τώρα μπορεί να μην υπήρχε.

 

Χαμός στο Πρωινό με τον Νικοτιτανικό!

Στο μεταξύ μερικές μέρες πριν είχε γίνει χαμός με έναν άλλο πρωταγωνιστή της παράστασης. Τον Παύλο Χαϊκάλη.

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν ο ηθοποιός που έκανε ανοιχτή επίθεση στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ότι του κάνουν πόλεμο εδώ και καιρό.