Η Ashley Graham μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με τα δίδυμα αγοράκια της μετά τη γέννα και αποκάλυψε τα ονομάτα τους. Το πασίγνωστο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους την πολύ συγκινητική αλλά προσωπική στιγμή του θηλασμού των μωρών. Ωστόσο η εικόνα είναι τόσο συγκλονιστική που πραγματικά είναι να απορείς πώς την δημοσιοποίησε…

Η Ashley Graham απόκτησε στις 7 Ιανουαρίου με τον σύζυγό της, Justin Ervin, δύο αγοράκια, που ονόμασαν Malachi και Roman. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο, τον 2χρονο Isaac. Την είδηση μοιράστηκε η Graham με ένα Instagram Story, όπου έγραφε: «Ο Justin κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχτήκαμε τα δίδυμα αγοράκια μας. Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί, στο σπίτι, και είναι χαρούμενα και υγιή. Χρειάζομαι χρόνο να συνέλθω και να έρθω πιο κοντά στο σύζυγο και τους τρεις γιους μου, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας. Με αγάπη».

Πρόσφατα το μοντέλο μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο που αποτυπώνει την τρυφερότητα αλλά και τις δυσκολίες του «διπλού» θηλασμού. Το ένα μωρό θηλάζει, ενώ το άλλο ακουμπάει στον ώμο της.

 

“Malachi & Roman” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Επίσης η ίδια έγραψε:  «τα αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας».

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μάλιστα το μοντέλο είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. “Aυτός ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλες απώλειες, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας”, είχε γράψει.