Αντζελίνα Τζολί: Την «έστησε» στον Μπραντ Πιτ; Το FBI δέχθηκε μια ανώνυμη μήνυση, με την αιτιολογία ότι δεν είχε συλλάβει τον Μπραντ Πιτ για την περιβόητη υπόθεση τον 2016, πού οδήγησε στο διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί. Μαντέψτε ποια κατέθεσε τη μήνυση…

Με το όνομα «Τζέιν Ντο» καταχωρούνται από τις αρχές στις ΗΠΑ τα άτομα γένους θηλυκού που παραμένουν ανώνυμα – με το «Τζον Ντο» καταχωρούνται οι άντρες. Μια «Τζέιν Ντο» κατέθεσε μήνυση κατά του Ομοσπονδιακού Γραφείού Ερευνών, του γνωστού μας FBI, με την κατηγορία ότι έκλεισε την περιβόητη υπόθεση του 2016. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον διαπληκτισμό του ζεύγους Τζολί – Πιτ στο ιδιωτικό τζετ του κατά την επιστροφή του από τη Γαλλία, που κατέληξε στο πολύκροτο διαζύγιο των δύο σταρ.

Τζολί-Πιτ: Η αποκάλυψη της αλήθειας

‘Οπως έγινε γνωστό, η «άγνωστη» είχε καταθέσει τη μήνυση τον περασμένο Απρίλιο. Τελικά, η «Τζέιν Ντο» δεν ήταν άλλη από την… Αντζελίνα Τζολί, η οποία έξι χρόνια μετά το συμβάν συνεχίζει να κυνηγάει τον Πιτ. Η ίδια κατηγόρησε το FBI γιατί τότε δεν προχώρησε στη σύλληψη του Μπραντ, ο οποίος -σύμφωνα με την εκδοχή της- άσκησε βία εναντίον της και εναντίον ενός από τα παιδιά τους. Παράλληλα, άφησε αιχμές για έλλειψη διαφάνειας στις έρευνες και ζήτησε να της παραδοθούν όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση.

‘Οπως ανέφερε η Τζολί, ο πρώην σύζυγός της της πέταξε μπίρα, ενώ κινήθηκε απειλητικά κατά του γιου τους Μάντοξ, με αποτέλεσμα να μπει η ίδια στη μέση και η κατάσταση να ξεφύγει.’Οπως ανέφερε επίσης η ηθοποιός, ο Πιτ την άρπαξε και την ταρακουνούσε, φωνάζοντας ότι αυτή είναι που καταστρέφει την οικογένειά τους και ότι είναι τρελή. ‘Οπως δήλωσε η Αντζελίνα, κατά τη διάρκεια του περιστατικού ο Μπραντ την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πλάτη και τον αγκώνα της στα καθίσματα του αεροπλάνου. Από το περιβάλλον του Πιτ υποστηρίζουν ότι η Τζολί θέλει να αμαυρώσει την εικόνα του πρώην συζύγου της, ενώ της καταλογίζουν ότι δεν έχει το παραμικρό στοιχείο για να στηρίξει τις κατηγορίες της.

 

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Πρότυπο ο Snik, πρεμιέρες και Eurobasket!

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star!

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός σε τολμηρές ταινίες